2021/11/22 geplaatst in Algemeen

Hoe zou de wereld er in 2071 uitzien? – De krant van de toekomst

Geschreven vanuit het perspectief van 2071, om een beeld te schetsen van hoe de planeet er over een aantal jaar uit zou kunnen zien. Met die insteek is een krantenartikel geschreven in ‘de krant Van de Toekomst’ voor Maassluis en Schiedam, zodat je een beeld krijgt van wat je zou kunnen doen of juist laten. Vanuit Green Business Club (GBC) Waterweg werden een aantal personen die betrokken zijn bij onze GBC, geïnterviewd: Gerard Martens van Holland Diesel Maassluis (HDM), Jeroen van Waveren van TechnoTrading en Olaf Blaauw & Stefan Romijn van Stimular.

Green Deal bedrijventerreinen
GBC Waterweg heeft het initiatief genomen om in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis aan te vangen met een Green Deal bedrijventerreinen. In dit artikel gaat Jan-Willem Vogels verder in op het verduurzamen van de bedrijventerreinen op het gebied van Energietransitie, Circulair Ondernemen en Verbeteren van de Klimaatadaptatie en Biodiversiteit.

Maassluis en Schiedam
Een groene ‘s-Gravelandsepolder? Hoe ziet dat eruit? Jeroen van Waveren, TechnoTrading vertelt er meer over in het krantenartikel van Schiedam.
Luchtdrukaccu’s als motor van verduurzaming? Hoe gaat dat in z’n werk? Gerard Martens, HDM legt het uit in het krantenartikel van Maassluis.
Naast bovenstaande onderwerpen, komt er nog meer aan bod in de krantenartikelen!

Meer informatie
Bent u benieuwd naar GBC Waterweg en wenst u meer informatie te krijgen? Neem dan contact op met Carola Kalishoek, programmamanager GBC Waterweg via: carola@greenbusinessclub.nl