2021/10/10 geplaatst in Algemeen

Waterweg verwelkomt Delta Hotel en de Kroepoekfabriek als nieuwe participanten

Met trots verwelkomt Green Business Club (GBC) Waterweg twee prominente Vlaardingse bedrijven als nieuwe participanten: Delta Hotel en de Kroepoekfabriek. Maak kennis met deze twee nieuwe participanten!

Het Delta Hotel
Ruim 60 jaar zit het Delta Hotel aan de oevers van de Nieuwe Maas in Vlaardingen gevestigd. Een plek pal aan het water waar overnachten, eten en vergaderen naadloos met elkaar te combineren zijn. Een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Er wordt gewerkt volgens de internationale Green Key normen: het grootste internationale duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland.

De Kroepoekfabriek
Zoek je een vergaderlocatie, organisator, feestzaal, netwerkbron of een ZZP flexwerkplek? De Kroepoekfabriek is behalve een professioneel poppodium ook bij uitstek een geschikte locatie voor zakelijke doelen. De Kroepoekfabriek heeft naast een grote podiumzaal diverse multifunctionele ruimtes die gehuurd kunnen worden, plus een professioneel team dat graag meedenkt op alle vlakken, van programma invulling tot communicatie. Alvast rustig op je gemak kijken hoe de Kroepoekfabriek er van binnen uitziet? Dat kan! Neem snel een digitaal kijkje.


Foto: Ron van Rutten