2021/12/09 geplaatst in Energie, Mobiliteit

Terugblik Kennissessie hoe werken 3.0 zorgt voor energiereductie

Op 30 september vond voorafgaand aan de ondertekening van het convenant ‘Utrecht Centraal Energieneutraal in 2030′, een kennissessie plaats over de kansen die COVID-19 met zich meebrengt binnen de thema’s energie en mobiliteit. Deze kennissessie is in samenwerking met Goedopweg opgezet en georganiseerd.

Verschillende gastsprekers
Koplopers uit het stationsgebied presenteerden hun aanpak en geleerde lessen, zodat jij als ondernemer met concrete handvaten naar huis kon om hier zelf invulling aan te geven. Evert Peereboom, directeur bedrijfsvoering van gemeente Utrecht, vertelde over Werken 3.0 en de manier waarop gemeente Utrecht dat heeft vormgegeven. Ruben van Dijk, Business Development Manager Workplace bij VodafoneZiggo, nam ons mee in hun zelfontwikkelde app waarmee ze werkplekreservering hebben gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem om zo energie te besparen. En Kim Teunis van Rabo@anywhere vertelde over de nieuwe manier van werken na COVID-19.

Benieuwd naar hoe de middag verliep en wat de gastsprekers vertelden? Je leest het in het verslag ‘Kennissessie: Corona-kansen hoe werken 3.0 zorgt voor energiereductie’.

Ondertekening convenant
Na de kennissessie vond de ondertekening plaats van het convenant ‘Utrecht Centraal energieneutraal in 2030‘. Verschillende participanten tonen hiermee aan de intentie te hebben om naar een energieneutraal Utrecht Centraal te werken.

Meer informatie
Wil je meer weten over de kennissessie? Neem dan contact op met Tirsa van der Laan, programmamanager GBC Utrecht via tirsa@greenbusinessclub.nl