Seats2meet Utrecht CS

Een ontmoetingsplek in het hart van het land waar je (hybride) vergadert, samen werkt of events organiseert. Het bubbelt en bruist hier elke dag en ‘samen’ staat centraal. Grote corporates mixen met zelfstandig professionals en startups. Meeting space huren? Je boekt per uur en betaalt per Seat. Full focus werken? Dan kun je terecht bij Seats2Meet Utrecht CS, kosteloos in onze open workspace, in ruil voor je kennis en netwerk. Zo worden we allemaal wijzer! 

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een containerbegrip en heeft veel facetten. Wij geloven in duurzame relaties en houden van lokaal en samenwerken. Dat is ook de reden dat we zijn aangesloten bij Green Business Club (GBC) Utrecht Centraal: meer contact en duurzame samenwerking met onze directe omgeving.

Daarnaast zijn we op het gebied van duurzaamheid onder andere bezig met afvalverwerking via De Clique en hebben we zelf ook een project lopen, ‘Lekker Landschap’, waarmee we met lokale telers biodiversiteit stimuleren. Zo komt onze bouillon uit ons eigen Kromme Rijnlandschap!

Participantschap met GBC Utrecht Centraal
We hebben een enorm netwerk dat we graag inzetten. Onze Playground zit vol pientere professionals die hun kennis en netwerk willen delen. We zijn een kleine, lokale organisatie, maar hebben een wereldwijde dekking en groot netwerk. En we hebben een grote locatie in het hart van de stad waar vanalles mogelijk is. Tegelijkertijd ontdekken we graag wie er lokaal zit en onderzoeken wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn. Mede daarom zijn wij participant van GBC Utrecht Centraal.

Langskomen is altijd mogelijk; we maken graag kennis!