Laden Evenementen

Utrecht Region Get Connected Jaarcongres

Donderdag 10 oktober vindt van 12.30 – 17.00 uur het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. De komende tijd wordt het programma bekend gemaakt.

Samen vooruit

Het aantal inwoners in onze regio groeit de komende decennia sterk met als gevolg grote uitdagingen voor wonen, werken en leven. We zien dat er nog veel moet gebeuren om de droom van gezonde inwoners in een gezonde leefomgeving waar te maken. Dit vergt innovatie, samenwerking en vooral opschaling van oplossingen die werken, werk creëren en bedrijven doet groeien.

Digitale toepassingen die onze gezondheid verbeteren, groene en gezonde woningen; slimme samenwerkingen om nijpende tekorten op de arbeidsmarkt te lijf te gaan; nieuwe financieringsvormen en kantoren als grondstoffendepot. Het bruist in onze regio. Nu samen vooruit.

Het Utrecht Region Get Connected jaarcongres is een congres van en voor de regio. Organiserende partij is Economic Board Utrecht. In een vijftigtal sessies, georganiseerd met partners, in festivalstijl tussen 13.00u en 16.00u, komen (regionale) ontwikkelingen aan de orde binnen de thema’s slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital agenda, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht. Op vijf ‘pleinen’ kunt u zich laten inspireren in de vorm van sessies, discussietafels of op de beursvloer. Met genoeg ruimte om te netwerken.

Op 10 oktober verwelkomen we u graag op het Future City plein, het Groen plein, het Talent plein, het Health Hub Utrecht plein of op de International Square. Tussen 16.00u en 17.00u vindt het plenaire programma plaats.

Meer info & aanmelden: zie de website van Economic Board Utrecht

 

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.