Laden Evenementen

Sneak preview The Green House = VOL

Volgende week is het de Week van de Circulaire Economie. In dat kader organiseert participant van de Green Business Club Utrecht Centraal The Green House op donderdag 18 januari een presentatie. Neem, als een van de eersten, een kijkje achter de schermen van The Green House.

Kom meer te weten over hoe een samenwerking leidt tot een circulair restaurant, stadsterras, green hub en urban farm in één in het hart van Utrecht. In deze presentatie zoomen we in op het co-creatieproces, de circulaire innovatie, onze uitdagingen en ambities. Na de presentatie is er alle ruimte om vragen te stellen, waarna we de bouwlocatie van The Green House bezoeken.

rondleiding-the-green-house

Praktische informatie

Op donderdag 18 januari starten we om 10:30 uur in het Stadskantoor in Utrecht.

Adres:
Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

We verzamelen in het Infocentrum Stationsgebied van CU2030 in het Stadskantoor Utrecht. Daarna lopen we naar de bouwplaats van The Green House aan de Croeselaan voor een sneak preview. De rondleiding is om 12:00 uur afgelopen.

Let op: de sneak preview is op dit moment helemaal volgeboekt, je kunt je dus niet meer aanmelden. 

rondleiding-the-green-house

Over The Green House

Als ontwikkelaars Strukton en Ballast Nedam, exploitant Albron/Facilicom en bureau voor ruimtelijk ontwerp cepezed, zetten we een 15-jarige circulaire samenwerking neer naast Rijkskantoor De Knoop, nabij Utrecht CS. Een compleet demontabel gebouw dat na 15 jaar weer elders wordt opgebouwd, een enorme uitdaging! The Green House, een circulair restaurant, stadsterras, green hub en urban farm in één, opent april 2018.

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.