Laden Evenementen

Slimmer en gezonder verplaatsen in Utrecht

In gesprek met de stad – Uitnodiging Gemeente Utrecht

Utrecht is een aantrekkelijke stad. Dat willen we zo houden, ook als het aantal inwoners de komende jaren doorgroeit naar meer dan 400.000 en het in de stad en in het verkeer drukker wordt. Daarom maken we het huidige mobiliteitsplan slimmer en scherper en kijken we verder vooruit. Namelijk naar 2040.

Hoe verplaatsen we ons slim van A naar B als we, ook in 2040, Utrecht voor iedereen gezond, aantrekkelijk en bereikbaar willen houden? Daarover gaan we op maandagavond 25 november graag met u in gesprek. Ik hoor graag uw ideeën over de dilemma’s waar wij als stad voor staan. De ruimte kunnen we maar één keer gebruiken dus moeten we kiezen. Uw adviezen en ideeën worden, waar die gemeenschappelijk zijn, verwerkt in het geactualiseerde mobiliteitsplan. Als de adviezen niet worden verwerkt beargumenteren we dat. De gemeenteraad beslist uiteindelijk over het plan.

Programma

  • 18.00 uur: Inloop met soep en broodjes
  • 18.30 uur: Aftrap en welkom door de wethouder mobiliteit
  • 18.45 uur: Toelichting op de ambitie en ideeën voor aanscherping van het mobiliteitsplan
  • 19.00 uur: Twee rondes met groepsgesprekken over drie thema’s: gewenst verkeersnetwerk in 2040, gewenst reisgedrag en ‘mobiliteit voor iedereen
  • 21.00 uur: Plenaire afronding
  • 21.30 uur: Einde

Locatie

Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht. U kunt zich melden in de hal op de begane grond.

Aanmelden en meer informatie

Meld u aan via e-mail met vermelding van uw voornaam, achternaam en organisatie/bedrijf. Om alle belangen goed uit de verf te laten komen, nodigen we per organisatie één vertegenwoordiger uit.

Over enkele weken ontvangt u meer informatie over het programma en een overzicht van de exacte gespreksonderwerpen per tafel. Deelnemers krijgen van tevoren ook de benodigde informatie om een goed gesprek te kunnen voeren over de dilemma’s

Hebt u vragen? Stel ze gerust via mobiliteitsplan2040@utrecht.nl.

Wethouder Lot van Hooijdonk hoopt u te ontmoeten op 25 november!

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.