Laden Evenementen

Openingscongres Dutch Green Building Week

Na acht succesvolle edities organiseert DGBC van 23 tot en met 27 september 2019 de negende editie van de Dutch Green Building Week. Het thema van de week #hetkanwel. Het doel is om te laten zien welke belangrijke rol duurzame gebouwen spelen in gezondere, duurzamere gemeenschappen. Wereldwijd zetten alle Green Building Councils hun initiatieven en die van hun participanten daarom in de ‘vitrine’. Samen bundelen we onze krachten en wijzen we op de uitdagingen van de aanpak van mondiale klimaatverandering.

Op maandagmiddag 23 september 2019 vindt vanaf 12.00 uur het openingscongres van de Dutch Green Building Week plaats in ’t Spant in Bussum. Tijdens het congres laten we mensen aan het woord die zich niet laten afleiden door een conservatieve ketenpartner of een politieke koers, maar die verduurzamen omdat ze het willen. En omdat ze het kunnen. Het thema van het congres en van de week is daarom #HETKANWEL.

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden; het programma wordt op dit moment ontwikkeld, maar je kunt je nu al aanmelden!

Participanten van de Green Business Club kunnen bij de programmamanager van de GBCU hun relatiecode opvragen voor gratis entree.

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.