Laden Evenementen

Opening Skatepark Jaarbeursplein

Zaterdag 20 juli opent ‘ie voor het eggie: het tijdelijke skate- en sportpark Jaarbeursplein. Van 12.00 tot 18.00 uur zie je skate- en calisthenicsdemonstraties, kun je trainingen volgen en is er een skateboardmarkt.

Een goed skatepark regel je met experts en voor de opening werken we samen met Skatepark Utrecht, Skatedays, Noble Goods Co, Falus en Skatestore.

Niet alleen skaten
Door sportvoorzieningen, zoals de sportcontainer, kun je in de buitenlucht sporten in het stationsgebied. Het is bijvoorbeeld een mooie tussenstop van je bootcamp- of hardlooprondje door de stad. Of als lekkere opkikker met je collega’s in je lunchpauze. Een mooie plek om  ‘Gezond Stedelijk Leven’ in de praktijk te brengen.

Tijdelijk karakter
Op de plek van het Skatepark komt een nieuw gebouw, maar tot de start van de bouw is de plek van iedereen die wil (leren) skaten, kan skaten of zich wil vergapen aan skate- en sportkunsten. Daarna zoeken we ergens anders in de stad een nieuwe plek voor de onderdelen van het skatepark. Het tijdelijke skate- en sportpark wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven uit de omgeving van het Jaarbeursplein.

Graag tot de 20e!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.