Laden Evenementen

Inspiratieavond Green Business Challenge

In oktober 2019 start voor ambitieuze young professionals én alle andere ‘jongeren van geest’ de eerste editie van de Green Business Challenge Utrecht.

In de Challenge word je als team uitgedaagd om in 5 maanden een concreet resultaat neer te zetten voor een duurzamere (werk)omgeving in het stationsgebied Utrecht Centraal. Naast dit concrete en duurzame resultaat, werken de professionals aan persoonlijke groei en ontwikkeling door coaching, reflectie en samenwerken.

Ben of ken jij iemand die aan deze Green Business Challenge wil meedoen? Kom dan op dinsdag 7 mei van 17.00 – 19.00 uur naar The Green House voor de inspirerende en interactieve informatieavond.

Leiderschap, creativiteit, zingeving en concreet resultaat…

…daar draait de Green Business Challenge om. Een broedplaats voor duurzame ideeën en een ontmoetingsplaats voor professionals die meer diepgang willen ervaren in werk en leven. Van advocaat tot consultant, bankier tot projectontwikkelaar – het maakt niet uit wat voor functie je hebt, samen sla je in vijf maanden de handen ineen om het gebied rondom Utrecht Centraal te verduurzamen.

Programma 7 mei

Op dinsdag 7 mei vertelt Roos Moll, trainer en coach tijdens de Challenge, meer over dit (leiderschaps)programma. Ernest van der Voort van Albron vertelt meer over circulariteit en hoe je dat in de praktijk -in dit geval een succesvol horecaconcept- kun toepassen én we gaan alvast brainstormen: welke kansen zien we nu al en wat zouden wij kunnen en willen doen aan duurzaamheid in het stationsgebied?

  • 17:00 – 17:15 uur: Welkom en ludieke kennismaking
  • 17:15 – 17:45 uur: Inspiratiesessie over de basisbeginselen van circulariteit/circulair denken en hoe dat wordt toegepast in (het horecaconcept van) The Green House
  • 17:45 – 18:00 uur: Uitleg over de Challenge
  • 18:00 – 18:30 uur: Brainstorm: wat zouden wij kunnen en willen doen aan duurzaamheid in het Utrechtse stationsgebied?
  • 18:30 – 19.00 uur: Borrel

Locatie: The Green House, Croeselaan 16, Utrecht

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie én inspirerende Challenge-voorbeelden op de Amsterdamse Zuidas het filmpje of lees meer op http://www.greenbusinesschallenge.nl/. In deze brochure lees je alle details over de Challenge in Utrecht.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.