Laden Evenementen

Get Connected Jaarcongres

Healthy Urban Living biedt voor de regio Utrecht het perspectief van een boeiende en bloeiende economie. Op donderdag 12 oktober tijdens het Get Connected jaarcongres passeren nieuwe voorbeelden de revue.

Prettig wonen, werken en ondernemen in een regio waar afval 100% hergebruikt wordt, waar we gezond en lang thuis leven, waar we nooit meer in de file staan, waar we gezonde lucht inademen, waar we oneindig gebruik kunnen maken van duurzame energie, waar privacy en welzijn voorop staan, onze bedrijven internationale groeibriljanten zijn en werkloosheid een begrip is uit de geschiedenisboeken. Healthy Urban Living biedt voor de regio Utrecht het perspectief van een boeiende en bloeiende economie.

Voor Healthy Urban Living geldt dat het draait om kwaliteit, om mensen en niet om technologie. Mensen maken de regio. We zijn ervan overtuigd dat als we kwesties als privacy, security en citizinship/ cocreatie niet aanpakken, dat we dan de droom van een gezonde, slimme regio niet zullen bereiken en hier als regio economisch dan ook niet van kunnen profiteren.

Kijk voor meer informatie over het programma en de aanmeldingsprocedure op de website van Economic Board Utrecht.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.