Laden Evenementen

GBCU Lustrumfeest

Op donderdag 29 september organiseert Green Business Club (GBC) Utrecht Centraal een lustrumfeest. Dit feest zou eigenlijk in 2020 georganiseerd worden i.v.m. het 5- jarig bestaan, maar door Corona is dat uitgesteld. Nu vindt het wel plaats en vieren we dat we springlevend zijn!

Back to the future!
Samen stappen we in de toekomst van een duurzaam en leefbaar stationsgebied Utrecht, oftewel Back to the future! Dit wordt het thema van ons lustrumfeest op donderdag 29 september 2022.

Locatie
Uniek in Nederland! Op 45 meter hoogte, in het centrale hart van het kantoorpand, ligt een fantastisch groen en twee verdiepingen hoog tellend park. Compleet omgeven door glas, dus ideaal om even te relaxen, bij te praten, een wandeling te maken óf een event te faciliteren terwijl je geniet van het formidabele uitzicht. Dat is wat je noemt natuurlijke kwaliteit!

GBCU Café
Voorafgaand aan het lustrumfeest wordt een GBCU Café georganiseerd met het thema Zero Emissie Goederenvervoer. De inloop start om 14:15 uur en het programma start om 14:30 uur. Het is toegankelijk voor de genodigden van het lustrumfeest.

Aanmelden
Stap je met ons mee in de toekomst op het lustrumfeest? Dat kan! Meld je aan via het aanmeldformulier en we heten je van harte welkom op donderdag 29 september!

Heb je vragen? Neem contact op via utrecht@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.