Laden Evenementen

GBCU Green Pitch Night

GEZOCHT: Awesome ideeën voor het stationsgebied!

Kom op woensdag 19 juni naar de GBCU Green Pitch Night en deel jouw meest groene, duurzame en awesome idee voor Utrecht Centraal!

Iedereen die woont, werkt of dagelijks in en om het stationsgebied Utrecht Centraal te vinden is, ken het gebied als geen ander. Je loopt er misschien dagelijks doorheen en denkt wel eens: Zou hier niet… ik mis hier echt… of, het zou toch handig zijn als… Naar precies die DIE ideeën is de Green Business Club Utrecht op zoek!

Pitch jouw Awesome idee op woensdag 19 juni

Alle participanten van de GBCU Green Business Club Utrecht worden uitgedaagd om met de beste, spannendste, AWESOMEste en natuurlijk groenste ideeën te komen voor het stationsgebied. De beste 4 ideeën strijden op woensdag 19 juni tijdens de GBCU Green Pitch Night om een prijs van 1000 euro zodat het plan meteen uitgevoerd kan worden.

Wat moet je daarvoor doen?

Loop tijdens de lunch nog eens een extra rondje door het stationsgebied, laat je creativiteit of juist je praktische geest los en deel je plan!

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie vind je op de website: https://awesomegreennight.eev-gu.nl/. Hier meld je ook jouw pitch aan. Doe dit uiterlijk woensdag 12 juni om 12.00 uur.

Wil je je collega’’s op 19 juni aanmoedigen of alleen komen, luisteren naar de pitches van de concurrenten? Meld je dan ook even aan via de website.

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.