Laden Evenementen

GBCU Café gaat digitaal: Zero Waste

Juist nu vinden we het belangrijk om de verbintenis en inspiratie bij elkaar op te zoeken. Daarom nodigen we jullie met veel plezier uit voor een dubbele primeur: Utrecht’s eerste digitale GBCU café op donderdag 16 april van 16.00 – 17.30!

Programma
Het thema van het café is Zero Waste. We hebben het oorspronkelijke programma getweakt zodat het passend is voor online. Helaas kunnen we daardoor geen kijkje in de keuken nemen bij Movares op hun weg naar hun Zero Waste office. Dat doen we graag een andere keer met jullie, zodra de stof weer een beetje is gaan liggen.

We hebben een mooi programma kunnen opstellen:

 • Welkom & introductie
  Door GBCU’s nieuwe voorzitter: Bart van Leeuwen
 • Presentatie Ecosmart
  Over circulariteit en ZeroWaste offices
 • Pitch TooGoodToGo
  Een oplossing tegen voedselverspilling in jouw bedrijfskantine
 • Pitch NoSUP
  De écht Utrechtse circulaire koffiebeker
 • Interactieve sessie
  Projectgroep ZeroWaste: kick-off project “Circulaire Afvalstromen”
 • Borrel
  Bring your own 😉

Heb jij een gave toevoeging aan het programma dat je absoluut met ons wilt delen? We hebben nog 1 plekje op de virtuele zeepkist! Meld je aan via een mailtje naar Anne@hotspotlab.nl.

Locatie
Anne Twilt als deelnemer werkgroep ZeroWaste en gastvrouw van het GBCU café verwelkomt jullie in HotSpotLab’s Zoom omgeving. Het betreft een sessie voor participanten van GBC Utrecht Centraal én andere belangstellenden. Ben je geen participant maar nieuwsgierig naar de sessie? Mail dan naar anne@hotspotlab.nl voor de inloggegevens van Zoom.

 

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.