Laden Evenementen

GBCU Café “Energieneutraal in 2030: Beter goed gejat dan zelf bedacht”

Het GBCU Café van 27 mei gaat over de weg naar een energieneutraal stationsgebied. Participanten van GBCU zijn van harte welkom, maar ook  andere geïnteresseerden kunnen aansluiten.

GBC Utrecht Centraal  heeft als doel om het stationsgebied Utrecht Centraal energieneutraal en aardgasvrij te laten zijn in 2030. Dit doel komt voort uit de GBCU-missie om te werken aan een duurzaam, toekomstbestendig en aantrekkelijk stationsgebied. Maar wat komt er allemaal bij kijken om gebouwen en een gebied energieneutraal te maken? En wat wordt er vanuit de overheid van ons de komende jaren verwacht omtrent energieneutraliteit en aardgasvrij worden? Aan het eind van dit GBCU Café kun je met positieve energie aan de slag om energieneutraal en aardgas vrij te worden!

Programma

15.45-16.00u Inloop
16.00-16.10u Introductie, GBCU voorzitter Bart van Leeuwen
16.10-16.25u Wettelijke verplichtingen en ontwikkelingen, Ruben van Brenk
16.25-16.45u Ervaringen routekaart energieneutraliteit GBC Beatrixkwartier, Olivier Vree
16.45-17.05u Ervaringen projectgroep Energie GBC Zuidas, Nina van den Berg
17.05-17.25u Ervaringen GBC Utrecht Centraal, Ruud van der Stoop en Ruben Verheijen
17.25-17.30u Afsluiting

Sprekers

Olivier Vree vertelt over de routekaart van energiecollectief GBC Beatrixkwartier (lees meer Energie Archieven – Green Business Club – BeatrixkwartierNina van den Berg over de projectgroep Energie van GBC Zuidas (lees meer Energie Archieven – Green Business Club – Zuidas) en Ruud van der Stoop & Ruben Verheijen van de werkgroep Energietransitie van GBC Utrecht Centraal delen hun ervaringen omtrent energieneutraal worden.

Lees meer over de werkgroep Energietransitie.

Aanmelden

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.