Laden Evenementen

Rondleiding en Vrijmibo tijdens Duurzame Week Utrecht 2018

Van 20 t/m 27 oktober 2018 organiseert de Stichting Duurzame Week in samenwerking met bedrijven, inwoners, pioniers en visionairs duurzame activiteiten om ervoor te zorgen dat de stad Utrecht een duurzame toekomst tegemoet gaat.

rondwandeling-gids-stationsgebied-utrecht

Duurzaamheid in het stationsgebied Utrecht Centraal

Utrecht Centraal is volop in ontwikkeling. Er komt meer water en groen, minder asfalt en meer ruimte voor fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer. Dit is allemaal heel zichtbaar, maar er zijn ook veel ‘onzichtbare’ duurzame initiatieven. Denk aan energiezuinige gebouwen, zonnepanelen op daken en warmte-koude opslag. In navolging van 2017 zet de Green Business Club Utrecht al deze initiatieven – letterlijk – op de kaart.

Loop mee met de gids…

Speciaal voor de Duurzame Week Utrecht organiseert de Green Business Club Utrecht een rondwandeling met gids langs al deze duurzame initiatieven en projecten. Ga mee en ontdek wat er al is én wat er nog (duurzaam) wordt gerealiseerd in het stationsgebied. We sluiten af met een Vrijmibo in circulair paviljoen en restaurant The Green House.

Datum: vrijdag 26 oktober
Tijd: 15.00 – 16.30 uur rondwandeling, vanaf 16.30 uur borrel in The Green House
Start: bij het Stadskantoor, Stadsplateau
Aanmelden: klik hier
Er is plek voor maximaal 50 deelnemers

… of ontdek duurzaam Utrecht Centraal zelf

Wil je liever zelf op wandelsafari? Op dit moment zijn we druk bezig met een update van de wandelroutekaart. Editie #2 wordt tijdens de Dag van de Duurzaamheid gelanceerd en kan dus vanaf 10 oktober worden opgehaald in het Stadskantoor.

Meer Evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.