Laden Evenementen

Duurzaamheid en de kracht van het collectief, met o.a. Ruud Koornstra

Op dinsdag 17 april organiseert het Ondernemersfonds Utrecht een bijeenkomst over duurzaamheid en de kracht van het collectief. Het belooft een entertainende bijeenkomst te worden. Ruud Koornstra (nationale energiecommissaris) houdt een keynote en er staan een paar mooie Utrechtse successen op het podium. De locatie: een energiezuinige showroom voor MAN-trucks.

ondernemersfonds-utrecht

Achtergrond 

In Utrecht werken we er met z’n allen hard aan om in 2030 een energieneutrale stad te zijn. Toch laten ondernemers soms kansen om te verduurzamen liggen. De reden: energie is vaak geen core-business. Bedrijven hebben de benodigde specialistische kennis om maatregelen te nemen niet in huis.

Op deze bijeenkomst van het Ondernemersfonds Utrecht over de energie-transitie geven we handvatten om inventief aan de slag te gaan met duurzaamheid. Duurzamer worden hoeft helemaal niet veel te kosten, maar levert vooral veel op. Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer en de eerste energie-commissaris van Nederland, deelt met ons de kansen die hij tijdens zijn loopbaan is tegengekomen. Daarnaast laten we diverse voorbeelden uit de praktijk van het Ondernemersfonds aan het woord.

U krijgt volop de kans om elkaar te ontmoeten, informatie in te winnen en kennis te delen, zodat u aan het werk kan met verduurzaming van uw werkplek en omgeving. Samenwerken loont, juist ook als het gaat om de energie-uitdaging!

Programma

 • Woord van welkom en introductie door gastheer Erik Rosier (Rosiervandenbosch)
 • Overhandiging handboek ECUB en toelichting door Margreet van Gastel (ambassadeur Energieuitdagingen 2020, RVO)
 • Drie best practices uit Utrecht:
  • EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven
  • Green Business Club Utrecht
  • We Drive Solar
 • Keynote lezing door Ruud Koornstra (energiecommissaris van Nederland, succesvol ondernemer)
 • Netwerkborrel

Tickets

Bestel hier gratis je tickets voor 17 april.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.