Laden Evenementen

Dag van de Duurzaamheid: ontdek duurzaam Utrecht Centraal

Op dinsdag 10 oktober is het dé Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden, voor het negende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

In het Stationsgebied Utrecht Centraal organiseert de Green Business Club Utrecht een rondwandeling met gids langs duurzame initiatieven en projecten in het gebied. Loop tussen 12.00 – 13.00 uur mee met de gids of haal de wandelroute op bij het Infocentrum in het Stadskantoor op en ontdek duurzaam Utrecht Centraal zelf!

Duurzame wandelroute

Op de kaart, die de Green Business Club Utrecht op dinsdag 10 oktober lanceert, staat een wandelroute langs spraakmakende duurzame initiatieven en projecten in het stationsgebied. Ontdek met de wandelkaart wat er al is én wat er nog (duurzaam) wordt gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan circulair paviljoen The Green House die op 10 oktober tevens meedingt naar de Duurzaamheidsprijs Utrecht.

Loop mee of ontdek het zelf

Speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid organiseert de Green Business Club Utrecht van 12.00 – 13.00 uur een rondwandeling met gids langs de duurzame initiatieven en projecten in het stationsgebied.

Update: de rondwandeling met gids is vol. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. Je kunt natuurlijk wél zelf op pad en de wandelroutekaart ophalen bij het Infocentrum in het Stadskantoor. Je kunt de kaart hier ook downloaden. Ga bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze lekker naar buiten en ontdek de duurzame initiatieven die het stationsgebied rijk is.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.