Laden Evenementen

Rondwandeling met gids tijdens Dag van de Duurzaamheid

Op woensdag 10 oktober 2018 vindt de jubileumeditie Dag van de Duurzaamheid plaats. Door heel Nederland vinden, voor de tiende(!) keer duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Duurzaamheid in het stationsgebied Utrecht Centraal

Utrecht Centraal is volop in ontwikkeling. Er komt meer water en groen, minder asfalt en meer ruimte voor fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer. Dit is allemaal heel zichtbaar, maar er zijn ook veel ‘onzichtbare’ duurzame initiatieven. Denk aan energiezuinige gebouwen, zonnepanelen op daken en warmte-koude opslag. In navolging van 2017 zet de Green Business Club Utrecht al deze initiatieven – letterlijk – op de kaart.

rondwandeling-gids-stationsgebied-utrecht

Loop mee met de gids… 

Speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid organiseert de Green Business Club Utrecht een rondwandeling met gids langs al deze duurzame initiatieven en projecten. Ga mee en ontdek wat er al is én wat er nog (duurzaam) wordt gerealiseerd in het stationsgebied.

Datum: woensdag 10 oktober
Tijd: 12.00 – 13.30 uur
Start: bij het Stadskantoor, Stadsplateau 1
Aanmelden: klik hier
Er is plek voor maximaal 50 deelnemers

Kun je niet meelopen op woensdag 10 oktober? Meld je dan aan voor de tweede rondleiding op vrijdag 26 oktober tijdens de Duurzame Week Utrecht.

… of ontdek duurzaam Utrecht Centraal zelf

Wil je liever zelf op wandelsafari? Op dit moment zijn we druk bezig met een update van de wandelroutekaart. Editie #2 wordt tijdens de Dag van de Duurzaamheid gelanceerd en kan dus vanaf 10 oktober worden opgehaald in het Stadskantoor.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.