Laden Evenementen

CIRCO startbijeenkomst

De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de regio Utrecht. Ontdek welke kansen er voor jouw organisatie liggen voor circulair design tijdens de CIRCO-miniworkshop!

CIRCO is en methodiek voor bedrijven en netwerkorganisaties, waarin je concreet aan de slag gaat met circulair ontwerp van producten, diensten en businessmodellen. Zo leer je hoe je bedrijf de businesskansen die de circulaire economie biedt optimaal kan benutten, hoe je
je klantenportfolio kan uitbreiden en kan voldoen aan de wensen van de markt. De CIRCO-methodiek biedt handvatten om als organisatie zelf aan de slag te gaan met circulaire economie om vervolgens de eerste concrete stappen te kunnen gaan zetten.

Op maandag 16 september 2019 organiseren provincie Utrecht, Alliantie Cirkelregio Utrecht en de Economic Board Utrecht in samenwerking met CIRCO een startbijeenkomst in de regio. Deze miniworkshop is een korte introductie op de driedaagse
CIRCO Circular Business Design Track . Samen met netwerkpartners en bedrijven in de regio willen wij tijdens de Startbijeenkomst onderzoeken welke tracks we in de regio kunnen organiseren die aansluiten bij de huidige activiteiten en evenementen.

Datum: 16 september 2019
Tijd: 14:30uur tot 17:00uur, aansluitend borrel
Locatie: Provinciehuis Utrecht

Meld u hier aan voor de bijeenkomst.

Graag tot ziens bij de CIRCO startbijeenkomst op 16 september in het Provinciehuis in Utrecht om zo gezamenlijk de kansen van circulaire economie te benutten.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.