Laden Evenementen

Ben jij al activist?

Onder het genot van een hapje en een drankje neemt An Kramer – organisatieactivist en schrijver – je aan de hand van haar nieuwste boek ‘Ben jij al Activist’ mee in de wereld van de betekeniseconomie. Een inspirerende en activerende bijeenkomst, inclusief rondleiding door The Green House.

In de betekeniseconomie staan winst en groei niet meer voorop, maar maatschappelijke impact. Hoe worden organisaties activistisch? Door actuele vraagstukken in hun business centraal te zetten. Dat begint klein. Geraakt door misstanden en geïnspireerd door innovatieve oplossingen zetten mensen zich in voor een duurzame en sociale samenleving: iedereen in en om organisaties kan activist zijn, ongeacht positie of rol. Als je dit doet, ben je bovendien extra aantrekkelijk voor je klanten en medewerkers.

An Kramer

An Kramer is veranderkundige en organisatieactivist. Zij werkt vanuit haar onderneming De Organisatieactivist. Daarnaast is zij als onderzoeker en docent verbonden aan SIOO en het lectoraat Change Management van de Haagse Hogeschool. Zij is associate van Twynstra Gudde en de Baak. In 2017 publiceerde zij het boek Olifantenpaadjes, over de kracht van de informele organisatie.

Programma

16:00 uur  Inloop met hapje en drankje
16:30 uur  An Kramer geeft een lezing over de betekenis economie aan de hand van haar nieuwst boek ‘Ben jij al Activist?’
17:30 uur  Rondleiding door The Green House
18:00 uur  Einde programma

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je aan via deze link.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.