Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Circulair Inkopen Training

In januari 2024 gaat de derde run van de Circulair Inkopen Training van start. Met deze training krijg je kennis over circulair inkopen die je direct in de praktijk kan toepassen op een zelfgekozen pilotproject. De training, ontwikkeld door PHI Factory, bestaat uit acht boeiende modules, elk met een looptijd van slechts twee weken. Na... Read more »

Het Bomenbal

Jaarbeursplein Jaarbeursplein, Utrecht

In 2024 presenteert Green Business Club Utrecht Centraal het Utrechtse Bomenbal. We transformeren met ruim 60 bomen het Jaarbeursplein om tot een magische groene oase midden in de versteende stad. Dit betekent; schonere lucht, verkoeling, toename van de biodiversiteit en betere opname van regenwater. Tijd om te ervaren wat groen in de stad kan doen!... Read more »

Plog- en Plandelcompetitie

Utrecht Stationsgebied

Op 23 mei 2024 gaat de zesde editie van de Plog- en Plandelcompetitie van start. Met dit leuke en nuttige evenement willen we zoveel mogelijk afval in het stationsgebied verzamelen als promotie voor een schoner stationsgebied. De Plog- en Plandelcompetitie wordt jaarlijks door GBCU georganiseerd. Bedrijven die deelnemen proberen met hun team zoveel mogelijk afval... Read more »

Goedopweg: inspiratiesessie duurzame mobiliteit in het stationsgebied Utrecht

VodafoneZiggo Boven Vredenburgpassage 128, Utrecht

Op 7 juni 2024 organiseert Goedopweg een gratis inspiratiesessie voor werkgevers in het Stationsgebied. Het Stationsgebied Utrecht wordt steeds drukker. Wat kun je als organisatie doen om te zorgen dat jouw medewerkers op de fiets komen, buiten de spits reizen en vaker thuiswerken? Meld je aan! Dit kun je verwachten Te gast bij VodafoneZiggo, krijg je... Read more »

Landelijke Green Business Club safari

GBC Zaanstad

Kennis delen én elkaar ontmoeten. Dat is wat centraal staat bij de safari! Dit jaar nodigt Green Business Club Zaanstad alle lokale GBC’s uit om langs te komen in Zaandam. Dus nodig al je participanten en (externe) relaties uit van je lokale GBC's!  Zet vast in je agenda! Meer informatie volgt binnenkort.