Gepost door Green Business Club - Landelijk
2019/03/08 geplaatst in Afval, Algemeen, Energie

Wie bespaart binnen twee maanden het meeste papier?

Welke bedrijfsregio in Nederland kan het printen en kopiëren het meest reduceren? En welke organisatie bespaart het meeste papier? Participanten van alle GBC’s in Nederland gaan de uitdaging aan!

Op 1 april is de kick off van de PrintLess Contest: Tone it down! waarin bedrijven en regio’s twee maanden lang met elkaar de competitie aan gaan om zo min mogelijk te printen. Het doel van de competitie: reduceren van het papierverbruik, vergoten van het bewustzijn van het printgedrag en structurele gedragsverandering.

Afgelopen jaar deden Accenture, Arcadis, CBRE, Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen VU, Faculteit der Rechtsgeleerdheid VU, Loyens & Loeff en gemeente Zuidas al mee aan de competitie in Amsterdam Zuidas. Twee maanden hebben ze tegen elkaar gestreden voor een zo groot mogelijke printreductie. In totaal werden met deze competitie maar liefst 522.941 blaadjes printpapier bespaard!

Vanwege dit succes wordt dit jaar de competitie nationaal georganiseerd. Er komen nog steeds aanmeldingen binnen, maar op dit moment is het aantal medewerkers dat dit jaar meedoet aan de PrintLess Contest al verdubbeld met deelnemende bedrijven zoals Vrije Universiteit Amsterdam, WTC, Loyens & Loeff, ING, GZ Office Xperience, Forbo, Gemeente Zuidas en BureauEAU. Wilt u meedoen? Het kan nog!

Aanmelden? Of vragen? Kijk voor meer informatie hier of neem contact op met Ivar (ivar@greenbusinessclub.nl) of Lotte (lotte@greenbusinessclub.nl).