2016/12/01 geplaatst in Geen categorie

Succesvolle eerste Jaardag GBC Twente

Woensdag 30 november vond de Jaardag van GBC Twente plaats. Een kleine 100 Twentse ondernemers kwamen bij elkaar in het Van der Valk Hotel in Enschede om terug te blikken op het eerste jaar van GBC Twente maar vooral ook om vooruit te kijken. Keynote speaker Maurits Groen trakteerde de aanwezigen op een inspirerend verhaal.

Voorzitter Gerard Schröder ging in op de opbrengsten van één jaar Green Business Club in de regio. Met het succesvolle laadpalen project STEK, een groeiend netwerk van ondernemers die gezamenlijk aan de slag willen met duurzaamheid en de kick off van een kraanwaterproject mag GBC Twente tevreden zijn. Maurits Groen was keynote speaker. ‘Waar blijft de energie hypotheek om zo verduurzaming van woningen te versnellen?’, aldus Groen. Ton Beune, bestuurslid GBC Twente, geeft aan dit op te willen pakken en krachten te willen bundelen.

Alle aanwezigen kregen een waterkaraf mee en de vraag zich aan te sluiten bij het kraanwaterproject van GBC Twente. Net als GBC Zuidas en GBC Beatrixkwartier, vraagt ook GBC Twente aan bedrijven over te stappen op kraanwater, een goedkoper maar vooral duurzaam alternatief van bronwater.

Wilt u zich aansluiten bij dit duurzame netwerk? Neem dan contact op met Mariëlle van der Haar door te mailen naar twente@greenbusinessclub.nl.