2021/11/18 geplaatst in Algemeen

Save the date: De Rode Loper 2022!

Op 17 januari 2022 vindt de Rode Loper plaats, georganiseerd door Ondernemend Twente (OT). Vorig jaar ging het evenement helaas niet door in verband met de coronamaatregelen, maar voor komend jaar gaat het evenement hoe dan ook door. Zet het alvast in je agenda!

Ondernemend Twente
OT is een verzameling ondernemers die met passie en ambitie Twente samen verder ontwikkelen tot een Europees toonaangevende technologische topregio. Hierbij worden ze ondersteund door de Advisory Board met toonaangevende en inspirerende ondernemers die samen fungeren als denktank, klankbord en geweten. Dit ten behoeve van de ondernemers, vertegenwoordigers in de Twente Board en de Deelnemers Board in de vorm van een netwerk- en brancheorganisaties in Twente. Deze fungeren als brede achterban, waarbij het draagvlak voor alle agendapunten van de Twente Board wordt gepeild.

Ben jij er ook bij?
We hebben er zin in om er een geweldige avond van te maken, een avond waarvoor we jou graag uitnodigen! Wil je daarom alvast, ondanks alle corona perikelen, 17 januari 2022 vanaf 19:00 uur in je agenda blokken voor de Rode Loper? We zien je dan!

Meer informatie
Wil jij meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met Louis Oosterik, programmamanager GBC Twente via: l.oosterik@gbctwente.nl