2017/06/08 geplaatst in Evenementen

Midzomernachtborrel door GBC Twente

Green Business Club Twente organiseert 21 juni a.s. een midzomernachtborrel. Decor is de Inspiratieboerderij van Annemarie Kristen. Participanten van GBC Twente zijn van harte uitgenodigd voor deze midzomernachtborrel. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de andere (kandidaat-)participanten van de Green Business Club Twente.

Annemarie Kristen runt een melkveehouderij. Hiernaast organiseert het bedrijf of belevings- en educatieactiviteiten op het gebied van duurzame energie. Kristen is sinds 2016 bestuurslid van GBC Twente en is hiermee actief betrokken bij het verduurzamen van Twente.

Industrieel ontwerper Annemarit van Broekhoven is gastspreker. Zij is één van de winnaars van de Duurzaamheidsprijs van de Hof van Twente met haar boek over biomimicry. Bij biomimicry wordt gekeken naar welke oplossingen de natuur al heeft bedacht en wat je daarvan kunt leren. “Het mooie van biomimicry is, dat het duidelijk maakt dat wij niet het wiel hoeven uit te vinden, dat heeft de natuur al voor ons gedaan. We moeten het alleen zien”, aldus Annemarit.

Meer informtie over de bijeenkomst vindt u hier.