2023/01/05 geplaatst in Energie

Bijeenkomst Verduurzaming bestaande bedrijfspanden op 9 februari

In samenwerking met onze participanten ROC van Twente en Saxion organiseert Green Business Club Twente een bijeenkomst over het verduurzamen van bedrijfsgebouwen op 9 februari. Het is vijf voor twaalf als het gaat om het duurzaam en circulair maken van onze economie en dus ook van de vele bedrijfspanden in onze regio. De noodzaak van het verduurzamen wordt nog eens versterkt door de huidige energieprijzen.

Interessante sprekers delen vanuit zowel de wetenschap, als de praktijk hun inzichten en ervaringen tijdens deze bijeenkomst.

Programma
Vanaf 15.30 uur: Inloop met koffie
16.00 uur: Ontvangst door André Oude Weernink en Frans Slingerland, directeur facilitair ROC van Twente
16.05 uur: Korte inleiding op thema: Louis Oosterik en Frans Slingerland, stand van zaken verduurzaming bedrijfspanden ROC van Twente
16.20 uur: Presentatie door Christian Struck en Annemarie Weersink (Saxion Lectoraat Sustainable Building Technology): Uitdagingen bij verduurzaming bestaande bedrijfspanden.
16.50 uur: Praktijkvoorbeelden door Gert Jan Mooi, Mark Dijkhuis en Louis Oosterik over plan van aanpak verduurzaming
17.30 uur: Afsluiting en na afloop borrel met hapje

Locatie
ROC van Twente, Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo

Aanmelden
Let op: De locatie waar de bijeenkomst plaatsvindt, biedt plaats aan maximaal 120 deelnemers. We adviseren u dan ook om u meteen in te schrijven, want ook voor deze bijeenkomst geldt: vol = vol.
U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Dan kunt u contact opnemen met Louis Oosterik, programmamanager GBC Twente via l.oosterik@gbctwente.nl.