Laden Evenementen

Lunchbijeenkomst Zonnepanelen GBC Twente

Donderdag 16 november van 12.00-13.30 uur organiseert de GBC Twente samen met het management van Businesspark XL in Almelo e de provincie Overijssel een lunchbijeenkomst met als onderwerp “Zonnepanelen op bedrijfsdaken”. Bedoeling van de bijeenkomst is om de reeds gevestigde en zich nog te vestigen ondernemers een business case voor zonnepanelen op hun bedrijfsdaken voor te leggen.

Met de geïnteresseerden zal collectief SDE+ (de nationale regeling Stimulering Duurzame Energie) worden aangevraagd voorjaar 2018. De bedrijven PM Energie en Qing zullen de presentatie invullen en de ondernemers ontzorgen. In totaal worden vijf bedrijfsterreinen in de regio op deze manier bediend. Ontzorging en promotie wordt mede-gefinancierd vanuit het Programma Nieuwe Energie Overijssel (NEO). Bij succes zal dit traject worden opgeschaald.

Een eerste pilot met deze aanpak is gedurende najaar 2017 en voorjaar 2017 op de bedrijventerreinen Josink Es en Marssteden in Enschede uitgevoerd. Met als resultaat dat 10 bedrijven een beschikking hebben gekregen vanuit SDE+ om zonnepanelen op hun daken te leggen.

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Stuur een mail naar René Venendaal.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.