Laden Evenementen

Dag van de Duurzaamheid i.s.m. Dutch Sustainable Fashion Week

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst van de Green Business Club Twente op 10 oktober a.s. die in het teken staat van de Dag van de Duurzaamheid. De bijeenkomst is een onderdeel van een gezamenlijke happening van de Universiteit Twente en de Dutch Sustainable Fashion Week. Een aantal zeer interessante sprekers zullen hun visie geven op het thema ‘Duurzaam ondernemen: Must of Mode?’. Deze bijeenkomst is een absolute aanrader voor ondernemers die mee willen doen aan het ontwikkelen van een duurzaam bedrijfsleven in Twente.

Datum:
10 oktober 2019 – 15.30 tot 19.00 uur

Waar:
De Grote Kerk van Enschede
Oude Markt 31
Enschede

Het programma voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:

15.30 uur Inloop met koffie/thee

16.00 uur: Welkom door Louis Oosterik, programmamanager Green Business Club Twente Korte toelichting op het thema en programma.

16.05 uur: Klimaatbestendig maken van uw bedrijfsomgeving: ”Een duurzame stadscampus Saxion” door Theo de Bruijn: partner van IAA Architecten en Lector duurzame leefomgeving van Hogeschool Saxion.

16.30 uur: Innovatieve oplossingen voor meer duurzaamheid in de textiel- en kledingindustrie, interactieve presentatie door de duurzame ondernemers Peter Bos (Frankenbos) en Olaf Pothoven (Telva).

16.55 uur: “Dilemma’s en kansen in duurzame productontwikkeling” door Ernst-Jan Goedvolk, lectoraat Industrial Design van Hogeschool Saxion.

17.20 uur: Ondernemer Jan Steggink van Steggink Infra over Human Being Management en een duurzame werklocatie: “Van straten maken tot rusttheater”.

17.45 uur: Lancering GROW Green door Aleid Diepeveen Programmaleider Agenda van Twente, GROW Green: Versneller voor doeners met ideeën.

18.00 uur: Paul Abels van het Architectuurcentrum Twente zal kort ingaan op het thema ‘Groenwassen’ dat in nummer 2 van het OOSTING Magazine centraal staat.

Aansluitend is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.