Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

VANG Buitenshuis Lunchlezing

Online

Alleen toewerken naar een circulaire bedrijfswerking is mogelijk, maar samen met andere bedrijven is in sommige gevallen nuttiger! Door samen op te trekken zorg je voor meer kennisdeling, inspiratie en daadkracht. In dit online uurtje delen Thijs Koster (Green Hotel Club) en Inge Helder (Gemeente Den Haag) hun praktijkervaringen. Thijs Koster is programmamanager van Green... Read more »

Symposium: Van Ambitie tot Aanpak – Klimaatadaptatie

CIRCL Amsterdam

Met grillige piekbuien, droogte en hittestress zijn de gevolgen van klimaatverandering steeds zichtbaarder. Lokale Green Business Clubs (GBC’s) richten hun programma in met projecten die klimaatverandering moeten tegengaan (minder CO2 uitstoot), maar ook klimaatadaptatie staat bij veel lokale GBC’s en soortgelijke samenwerkingsverbanden steeds hoger op de agenda. De uitdaging hierbij: welke maatregelen kunnen genomen worden en... Read more »

Bijeenkomst: verduurzaming bestaande bedrijfspanden

ROC van Twente Gieterij 200, Hengelo

In samenwerking met onze participanten ROC van Twente en Saxion organiseert Green Business Club Twente een bijeenkomst over het verduurzamen van bedrijfsgebouwen op 9 februari 2023. Het is vijf voor twaalf als het gaat om het duurzaam en circulair maken van onze economie en dus ook van de vele bedrijfspanden in onze regio. De noodzaak... Read more »