Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Save the date: Wandeling Groene Oase Sloterdijk

Sloterdijken

Op 5 september maken we een inspirerende wandeling door het gebied om te laten zien wat er op het gebied van Water & Groen is gerealiseerd in het kader van klimaatadaptatie: ontdek het project 'Groene Oase Sloterdijk'.

Mobiliteitontbijt – Kennis- en werksessie voor HR-Professionals

Zaventemweg 81 Zaventemweg 81, Amsterdam

Let op: Wegens omstandigheden werd deze sessie verplaatst van 11 juli naar 19 september. Kennis- en werksessie in het kader van een duurzaam mobiliteitsbeleid  Hoe benut je het ongebruikt arbeidspotentieel in Nieuw-West? En hoe faciliteer je vervolgens de woon-werk mobiliteit optimaal?   Op 19 september 2024 vindt er een bijzondere kennis- en werksessie inclusief ontbijt... Read more »

Energietransitie in Sloterdijk Nieuw-West – ontdek de concrete projecten

Online

Energietransitie-sessie: ontdek de concrete projecten in Sloterdijk Nieuw-West Wat gaan we doen en wat kúnnen we doen om de net-afhankelijkheid te verminderen?! Na een uitgebreide initiatieffase, waarin we de behoeften en mogelijkheden hebben onderzocht, presenteren we nu twee concrete projecten die een waardevolle bijdrage zullen leveren aan de energietransitie in Sloterdijk Nieuw-West. Bedrijfscontinuïteit in tijden... Read more »

Landelijk GBC Symposium “Duurzaamheid gaat door de maag”

Gaat naast liefde ook duurzaamheid door de maag? Catering en banqueting heeft met gemiddeld zo’n 30% een enorm aandeel in de CO2-voetafdruk van een gemiddelde bedrijf in de dienstensector. De roep om meer plantaardig neemt toe, net als de vraag om lokale producten en een korte keten. Ook de tijd van overdaad ligt achter ons,... Read more »