2024/07/01 geplaatst in Mobiliteit

Uitnodiging: MobiliteitOntbijt in Sloterdijk Nieuw-West (Uitgesteld)

MobiliteitOntbijt voor HR-Managers in Sloterdijk Nieuw-West

GBC Sloterdijken kennis- en werksessie.

Let op: deze sessie is wegens omstandigheden uitgesteld tot na de zomer (meer informatie volgt). 

Op donderdag 11 juli organiseren wij een speciaal MobiliteitOntbijt voor HR-managers uit het gebied. Green Business Club Amsterdam Sloterdijken nodigt jullie van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere kennis- en werksessie, gehost door onze participant NS..

In dit artikel lees je alles over deze kennis- en werksessie in het kader van personenmobiliteit.

  • Introductie mobiliteitontbijt
  • Programma overzicht
  • Aanmelden


Mobiliteitontbijt Sloterdijk Nieuw-West

Op 11 juli 2024 vindt er een bijzondere kennis- en werksessie inclusief ontbijt plaats.
Werkgeversservicepunt, Grote Spelers en NS nemen je mee in een interactieve sessie speciaal voor HR-Professionals: Hoe benut je het ongebruikt arbeidspotentieel in Nieuw-West? En hoe faciliteer je vervolgens de woon-werk mobiliteit optimaal?

Dit event richt zich op HR-managers in Sloterdijk Nieuw-West. Recruiters zijn ook van harte welkom om na de sessie concrete stappen te zetten. Accountmanagers van Werkgeversservicepunt en Grote Spelers zullen aanwezig zijn. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Meld je aan.

Programma overzicht

Datum: 11 juli 2024
Tijd: 8.30 – 10.00
Locatie: Buurtkamer Lycka, Zaventemweg 81 (vlakbij Station Sloterdijk)

Programma

8.30-8.45: Inloop mobiliteitontbijt en introductie door Green Business Club Amsterdam Sloterdijken
8.45-9.05: “Hoe haal je onbenut arbeidspotentieel binnen uit Sloterdijk Nieuw-West?”
Interactieve presentatie door Werkgeversservicepunt en Grote Spelers, inclusief concrete voorbeelden. Ook krijgen we een antwoord op de vraag: Hoe creëer je diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer én tijdens het sollicitatieproces?
9.05-9.25: “Duurzaamheid, mobiliteit en fiscaliteit: Hoe breng je dit samen in een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid?”
Presentatie door NS over mobiliteitsmogelijkheden, rapportageverplichtingen en het gedrag van medewerkers in hun reisbewegingen.
9.25-10.00: Netwerken en vacatures koppelen aan de accountmanagers van Werkgeversservicepunt en Grote Spelers. Tijdens deze sessie kun je direct contact leggen met de accountmanagers om concrete vacatures te bespreken en te matchen.
Geïnteresseerd? Meld je hier aan. Let op, het aantal plaatsen is beperkt!