2024/03/27 geplaatst in Energie

Energie in Sloterdijk Nieuw-West – het ontwikkelen van een collectieve visie

Energie in Sloterdijk Nieuw-West

De komende periode (Q2 2024) bezigen we ons met de ambitie: “Het ontwikkelen van een collectieve visie op Energie” in Sloterdijk Nieuw-West. We bevinden ons momenteel in de initiatieffase, waarbij input vanuit de stakeholders cruciaal is. Om vragen, wensen, mogelijkheden en knelpunten in kaart te brengen hebben we een interessante survey opgesteld.

Draag bij door jouw ervaringen, wensen en obstakels die jij voorziet te delen: vul de survey in! 

NAAR DE SURVEY

 

Samenwerking

Ons doel is om concrete stappen te zetten, zoals het verkennen van de mogelijkheid om het elektriciteitsgebruik lokaal te regelen. Samen streven we naar echt duurzame oplossingen, bijvoorbeeld ook om netcongestie te voorkomen.

Uit onze gebouwenscans (project Versneld Energie Besparen) blijkt dat samenwerking binnen Sloterdijk Nieuw-West essentieel is. Daarom nodigen we je naast het invullen van de enquête ook uit om deel te nemen aan onze werkgroep energie. Samen brengen we kennis, ideeën en uitdagingen in kaart om een collectieve energievisie te formuleren.

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor Sloterdijk Nieuw-West. Projectmanager Eva Krul vertelt je er graag meer over.

 

Energie in Sloterdijk Nieuw-West survey

 

Energie(ke) ontbijtsessie 15 mei 2024

Elkaar eerst leren kennen en ontdekken wat er allemaal speelt op dit gebied?
Save the date: 15 mei organiseren we een energie(ke) ontbijtsessie in het bijzondere (genomineerde!) gebouw van Alliander.

Meer informatie
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact op met Eva Krul via eva@greenbusinessclub.nl.