2023/12/21 geplaatst in Algemeen, Energie

Sloterdijken doe(t) het licht uit, 2.0 “Help de magie een handje”

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken maar helaas is het Sloterdijken gebied ‘s nachts niet overal louter verlicht door de sterren. In veel gebouwen brandt namelijk licht, terwijl er niemand meer in het pand aanwezig is. Behalve dat dit kosten met zich meebrengt, gaat er ook veel energie verloren

Een follow-up van de geplande acties
Het project (c.q. campagne), hetwelk onderdeel is van het project Versneld Energie Besparen –  genaamd ‘Sloterdijken doe(t) het licht uit’ krijgt vervolg!
Met een bijzondere video laten we zien dat veel organisaties al op de juiste weg zitten. Daarnaast doen we met deze video misschien wel vooral een appèl: doof de lichten in kantoor- en bedrijfspanden in de nacht.

Zo sporen we elkaar aan, om energie en kosten te besparen. 

“Elke stap die we nemen om energieverbruik te verminderen, laat zien dat we op de juiste weg zijn. Door de lichten in kantoor- en bedrijfspanden in de nacht te doven, dragen we bij aan de wereld van morgen.”

Om een breed publiek aan te spreken en een gevoel van warmte en verbondenheid te brengen rond de kerstperiode, is er gekozen voor een verrassende insteek met als resultaat een korte film met bijzondere beelden die niet alleen inspireren maar ook verwonderen. Een storyteller neemt je mee door de lucht en langs de straten van een door met sterren verlicht Sloterdijken gebied. Ze expliciteert: “Er schuilt juist magie in het donker”.

“Bespaar energie en kosten en draag bij aan de wereld van morgen.
Sloterdijken doet het licht uit, sluit je aan en help de magie een handje.”

Bekijk de video – Sloterdijken doe(t) het licht uit, 2.0 – en ontdek de magie

 

Via onze LinkedIn pagina delen we updates van gedreven participanten en ondernemers uit de regio die gehoor hebben gegeven aan de oproep om het licht uit te doen.


Wil je aansluiten? Bespaar jij ook energie en kosten?

Meld je aan door het formulier in te vullen.