2023/03/03 geplaatst in Algemeen

Energieke ambitiebijeenkomst GBC Amsterdam Sloterdijken

Op dinsdag 28 februari vond de ambitiebijeenkomst van Green Business Club (GBC) Amsterdam Sloterdijken plaats. Een berg aan kennis, energie en enthousiasme kwam samen om de ideeën voor de korte en langere termijn in kaart te brengen en richting te geven aan de koers van de club.

Sloterdijken is een veelzijdig gebied en flink in beweging. Veel partijen zijn betrokken en dat biedt mogelijkheden. Vier projectgroepen zetten zich in voor het gebied: Circulair, Energie, Klimaatadaptatie en Mobiliteit & Logistiek.

In een interactieve setting brachten de aanwezigen veel ideeën voor de korte en langere termijn in kaart per thema. Het werd nog maar eens bevestigd. Samenwerken is een must. Binnenkort volgt er een terugkoppeling met de ambities en resultaatdoelstellingen die gezamenlijk zijn benoemd.

De handen ineen slaan
Eén ding is zeker: organisaties in het gebied, groot en klein, de gemeente Amsterdam én experts op het gebied van duurzaamheid slaan de handen ineen en staan in de startblokken om te werken aan concrete resultaten die Sloterdijken steeds duurzamer, veiliger én mooier maakt.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze ambitiebijeenkomst of interesse om participant te worden van GBC Sloterdijken? Neem contact op met Eveline Klok via eveline@greenbusinessclub.nl.