2022/12/22 geplaatst in Evenementen, Event, Organisatie

Geslaagde participantenlunch GBC Sloterdijken

Green Business Club (GBC) Sloterdijken organiseerde op 13 december een lunch voor participanten en geïnteresseerden uit het gebied. Samen met andere participanten én geïnteresseerden blikten we terug op het afgelopen jaar, gaven we een update over de projecten waar hard aan wordt gewerkt en keken we vooruit naar de plannen voor 2023.

We zijn gastvrij ontvangen bij één van onze participanten Arup. De participantenlunch startte met een welkom van onze voorzitter Menno van der Valk en de inspirerende woorden van Sandra Doevendans vanuit het dagelijks bestuur Gemeente Amsterdam Nieuw-West.

Onderzoek naar klimaatadaptatie
Masterstudenten van de opleiding MADE voerden een onderzoek uit op het gebied van klimaatadaptatie. Waar liggen de wensen en behoeften op het gebied van klimaatadaptatie en vergroening in het Sloterdijken gebied? Tijdens de participantenlunch namen ze ons mee door hun onderzoek en kregen we een sneakpeak in hun behulpzame tool. Deze staat inmiddels online en is hier te bekijken.

We hebben natuurlijk ook vast vooruitgekeken met elkaar. Alleen al voor de thema’s Energie besparen en Mobiliteit zijn genoeg ideeën. In januari gaan we onze ambities en resultaatdoelstellingen gezamenlijk vaststellen voor de komende jaren. Binnenkort dus meer over de concrete projecten waar je aan kunt deelnemen!

Meer informatie
Wil je meer weten over GBC Sloterdijken of interesse in participantschap? Neem contact op met Eveline Klok via eveline@greenbusinessclub.nl.