2022/04/04 geplaatst in Mobiliteit

Projectgroep Mobiliteit onderzoekt mobiliteitsbehoefte voor Amsterdam Sloterdijken

Amsterdam Sloterdijken is in ontwikkeling en onderweg naar een duurzame toekomst. Goede mobiliteit is een belangrijk onderdeel. De projectgroep Mobiliteit van Green Business Club (GBC) Amsterdam Sloterdijken onderzoekt op dit moment welke mobiliteitsoplossingen passen in ons gebied. Zij hebben een mobiliteitsenquête voor HR-professionals opgesteld om de behoeften te peilen.

De projectgroep bestaande onder andere uit Arup, Breikers en NS zetten zich in voor het verduurzamen en flexibiliseren van (personen)mobiliteit in het gebied. Binnen de projectgroep wordt gesproken over en gewerkt aan een gebiedsbrede aanpak. Een eerste concrete stap is het verbeteren van de mobiliteit voor de bedrijven aan de Naritaweg en het in kaart brengen van hun behoeften.

Mobiliteitsenquête
Om deze behoeften in kaart te brengen, heeft de projectgroep een mobiliteitsenquête opgesteld voor HR-professionals. Ben jij een HR-professional, werk je bij een bedrijf aan de Naritaweg en wil je deelnemen aan dit onderzoek? Vul dan de mobiliteitsenquête in! Ben je dat niet, maar je hebt wel interesse? Stuur de enquête dan door aan je collega of neem contact op via ragna@greenbusinessclub.nl

Andere Green Business Clubs zetten zich in voor mobiliteit
Naast GBC Amsterdam Sloterdijken, zetten ook andere lokale Green Business Clubs zich in om de mobiliteit in hun gebied te verbeteren. Ben je benieuwd naar wat andere lokale GBC’s doen binnen dit thema? Neem dan een kijkje op de GBC Kennisbank voor een impressie!

Meer informatie
Heb je vragen over de Mobiliteitsenquête of heb je interesse in deelname aan de projectgroep Mobiliteit? Neem dan contact op met Ragna van Damme, programmamanager GBC Sloterdijken via ragna@greenbusinessclub.nl