2021/06/25 geplaatst in Algemeen

Bestuur ondertekent statuten GBC Amsterdam Sloterdijken

Stichting Green Business Club Amsterdam Sloterdijken viert de eerste mijlpaal nu de oprichting officieel is. Na een periode van verkenning en inventarisatie van samenwerkingskansen is de stichting vormgegeven.

Heidi Leenaarts-Nijhof (Gemeente Amsterdam) ondertekende de statuten namens het oprichtingsbestuur in aanwezigheid van notaris Wessel Bosse van BosseMeilink Notariaat. Het oprichtingsbestuur bestaat uit Menno van der Valk (ORAM, voorzitter), Hester Duijndam-Wttewaall (Arup), Warner Veldhuis (Milieu Service Nederland) en Vania Stönner (Gemeente Amsterdam).

GBC Amsterdam Sloterdijken betrekt alle participanten bij de ambitiesessies over energietransitie, circulaire economie, mobiliteitstransitie en klimaatadaptatie/vergroening. Hieruit volgen de eerste projecten die worden gepresenteerd tijdens de kick-off in september.

Bent u gevestigd in Amsterdam Sloterdijken en geïnteresseerd in duurzame samenwerking? Neem dan contact op met Ragna van Damme, programmamanager GBC Amsterdam Sloterdijken.