Laden Evenementen

Zakendistrict Rotterdam Prins Alexander kiest voor E-taxi

Op dinsdag 30 april organiseert GBC Rotterdam Alexander een Participanten/CEO Ontbijt dat volledig in het teken staat van het stimuleren van elektrisch taxivervoer. Een co-creatie van de GBC Rotterdam Alexander, Royal HaskoningDHV en de Gemeente Rotterdam.

We nodigen u uit om tijdens het Participanten/CEO Ontbijt aanwezig te zijn en samen met ons de intentieverklaring “Zakendistrict Rotterdam Prins Alexander kiest voor  E-taxi” te ondertekenen. Wij zouden het enorm waarderen wanneer jullie ook aansluiten op dit fantastische initiatief.

Arno Bonte, Wethouder Duurzaam, luchtkwaliteit en energietransitie en één van de aanjagers van elektrisch taxivervoer, zal ook aanwezig zijn!

Ter voorbereiding op deze belangrijke bijeenkomst sturen wij je bijgaand het intakeformulier toe. Wij willen je vragen het ingevulde formulier indien mogelijk z.s.m. aan ons te retourneren. Uiterlijke inleverdatum is 25 april.

Het project Stimuleren E-taxi voor bedrijven valt onder ons gezamenlijke Green Business Club project MOBILITEIT. Door bij te dragen aan dit buitengewoon interessante en eenvoudig te implementeren duurzaamheidsproject dragen wij met elkaar als één van de koploper in de energietransitie van Rotterdam bij aan de ambitie van de gemeente namelijk in 2025 alleen nog maar emissievrije taxi’s in gebruik te hebben.

Het inhoudelijk programma van deze bijeenkomst volgt spoedig.

Datum            : 30 april 2019
Tijd                 : 8.00  uur – 9.30 uur incl. ontbijt
Locatie           : Royal HaskoningDHV, George Hintzenweg 85, 3009 AM Rotterdam

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief