Laden Evenementen

Save the date | Kick-off GBC Rotterdam Alexander!

De Green Business Club Rotterdam Alexander heeft de ambitie uitgesproken om (uw) duurzame doelen grootser waar te maken. Samen optrekken, kennisdelen en hetgaan maken in het bruisende centrumgebied van Rotterdam Prins Alexander.

Graag nodigen wij u uit om op 3 oktober aanwezig te zijn bij de Kick- off bijeenkomst van de GBC Rotterdam Alexander. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij de eerste concrete duurzaamheidsprojecten en stellen wij het bestuur en onze Founding Partners aan u voor. Daarnaast een uitgelezen kans om met uw buren van de buren en ons in gesprek te gaan, om met elkaar van gedachten te wisselen omtrent duurzaamheid, circulariteit en mobiliteit!

De totstandkoming van Green Business Club Rotterdam Alexander maakt onderdeel uit van de Alliantie Stationsgebied Rotterdam Alexander; onderdeel van Plan Oost van Gemeente Rotterdam. Direct betrokken bij de oprichting zijn; initiatiefnemers Rabobank Rotterdam, Café Wilskracht, First Support, Uniper, Breeman BMW, Ntoren en Gebiedscommissie Prins Alexander. Maar ook Coca-Cola Enterprices Nederland, Dienstencentrum Politie, CGI, Royal Haskoning, NS, ProRail, Zadkine, Nedvang en Albeda zitten aan tafel.

De komende maanden zijn wij nog druk in gesprek met diverse stakeholders in het gebied. Meer weten of afspreken? Neem contact op met programmamanager Carola Kalishoek (carola@greenbusinessclub.nl | 06 – 215 135 28).

Green Business Club Rotterdam Alexander – MAKE IT HAPPEN !

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief