Laden Evenementen

Projectbijeenkomst Duurzame Mobiliteit

Naar aanleiding van de kick-off bijeenkomst van de projectgroep Mobiliteit d.d. 28 februari jl. en de webinarreeks, die wij i.s.m. de Verkeersonderneming organiseren, zetten de participanten van Green Business Club Rotterdam Alexander de beoogde duurzaamheidsambities om naar concrete acties. Want alleen met elkaar kunnen wij het verschil gaan maken in het bruisende zakendistrict Rotterdam Oost.

8 September gaan we, in samenwerking met onze partner De Verkeersonderneming, nader in op de mobiliteitsdoelstellingen die in de vorige projectbijeenkomst zijn gepresenteerd. Daarnaast zoomen we in op o.a. het concept “Mobility as a Service”, de gebiedsontwikkelingen rondom bereikbaarheid, veiligheid en het nieuwe trein/metro station. 

En last but not least deelt Diederik Imfeld, projectmanager duurzame mobiliteit van de Green Business Club Zuidas Amsterdam, waardevolle best practises met ons.
Doel van deze sessie is om de verschillende mobiliteitsoplossingen op elkaar en op de wensen van de participanten te laten aansluiten en zo te kunnen samenwerken.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor participanten van Green Business Club Rotterdam Alexander. Wilt u meer weten? Mail Carola Kalishoek, programmamanager, via carola@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief