Laden Evenementen

Nieuwjaars meet & greet

Namens Green Business Club Rotterdam Alexander en Green Business Club Waterweg wensen wij u een succesvol, duurzaam maar vooral gezond 2021. Wij zien vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet en hopen elkaar natuurlijk dit jaar weer live te mogen ontmoeten. Graag nodig wij alle participanten en relaties van harte uit voor de online Nieuwjaars meet & greet 2021 op 27 januari van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Uiteraard is er naast het digitaal ontmoeten ook een mooi programma samengesteld met een keynote van Coca-Cola Vice-President & Country Director Nederland, de heer Jaap Wassink. Daarnaast gaat Eline Kik, directeur Green Business Club Nederland, in op de voordelen van de verbinding van GBC Waterweg en GBC Rotterdam Alexander aan het landelijke GBC-netwerk en zullen de voorzitters van de Green Business Clubs Marco Bunk en Jan-Willem Vogels u meenemen in een korte vooruitblik 2021! Vervolgens zullen vanaf 17.00 uur de aanwezigen in de gelegenheid worden gesteld om zich te voegen tot de breakout room van GBC Rotterdam Alexander of GBC Waterweg om nog na te praten.

Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl. Na aanmelding, sturen wij u dan tijdig de exclusieve Teams link toe.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief