Laden Evenementen

Netwerk Event Get Connected Rotterdam Business School

In 2022 begeleidde GBC Rotterdam Alexander een groep studenten van de studie International Supply Chain Management en voerden een onderzoek uit naar de stadslogistiek. Rotterdam Business School organiseert op donderdag 11 april 2024 het “Netwerk Event Get Connected”. Dit event biedt de mogelijkheid om kennis te maken met onze studenten die een Commerce, Finance, Management of International Business opleiding of master volgen en op zoek zijn naar een verbinding met de beroepspraktijk.

Dit jaar is er wederom gekozen om het stage- en afstudeerevenement te combineren en toegankelijk te maken voor alle studiejaren. Tijdens het netwerkevent ontmoet u studenten die op zoek zijn naar diverse verbindingen met de praktijk. Dit kan zijn: een praktijkgerichte opdracht, stage- of afstudeeropdracht.

Netwerken
Bij de bedrijvenstands kunnen studenten op een informele manier met vertegenwoordigers van bedrijven in gesprek gaan over de aangeboden praktijkmogelijkheden.

Deelnemende opleidingen:
U kunt een overzicht van de deelnemende opleidingen vinden via deze link.

Het programma

12:45 – 13:15 Inloop en registratie bedrijven
13:30 – 16:00 Netwerken

Deelnemen aan het Netwerkevent?

  • Uw organisatie dient minimaal 1 praktijkplek aan te bieden.
  • Uw organisatie staat open voor een samenwerking met betrekking tot praktijkgerichte opdrachten en projecten, op voorwaarde dat de samenwerking ook aansluit bij uw behoeften.
  • Deelname is kosteloos.
  • Wij adviseren u om twee vertegenwoordigers beschikbaar te hebben om te netwerken met de studenten en vragen te kunnen beantwoorden.

Locatie
Hogeschool Rotterdam, locatie Kralingse Zoom 91, 3063 ND Rotterdam.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden tot 1 maart via deze link.

Let op: wanneer u aangemeld bent betekent dit niet automatisch dat u deel kunt nemen aan het evenement. Als organisatie maken wij een selectie om de balans tussen aangeboden plekken en studierichtingen te bewaren. U hoort uiterlijk 15 maart of u kunt deelnemen.

Vragen
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Bureau Externe Betrekkingen RBS via rbs-connect@hr.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief