Laden Evenementen

Landelijke Green Business Club safari

Het is weer tijd voor de Landelijke Green Business Club Safari! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement: Ontdek Zaans Groen 3.0 en ga met Green Business Club Nederland mee op Safari in Zaanstad! Met ons netwerk dat steeds groter wordt – nu met 18 lokale GBC’s en meer dan 400 betrokken participanten – is dit dé gelegenheid om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en de banden binnen ons netwerk te versterken.

Programma
Op dinsdag 25 juni 2024 verkennen we samen met Green Business Club Nederland en lokale GBC’s de duurzame initiatieven van Zaanstad. Vanaf 13:30 uur ben je van harte welkom in Inntel Hotels Zaandam, waar je kunt genieten van koffie, thee & lekkernijen terwijl je inspirerende projecten van GBC Zaanstad participanten ontdekt.

Om 14:00 uur starten we met een warm welkom door Diederik Imfeld, waarnemend directeur GBC Nederland, en Ruben Uitendaal, voorzitter GBC Zaanstad. Daarna volgt een gesprek over de verduurzaming van het oudste industriegebied van Europa.

Na een inspirerende kick-off gaan we om 14:30 uur op Safari! We verkennen Zaandam te voet en ontdekken fascinerende voorbeelden, zoals de transformatie van een kantoorpand van label C naar A++++, een bedrijventerreinenaanpak met individuele energiescans en collectieve oplossingen voor de aanpak van netcongestie, circulaire bouw en houtbouw, fietsservicepunten en mobiliteitshubs en innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Om 16:00 uur zijn we getuige van de lancering van het Duurzaamheidsloket Zaanstad door wethouder René Tuijn, gevolgd door de spannende uitreiking van de GBC Awards om 16:15 uur. We sluiten de dag af met een netwerkborrel, waar je de kans krijgt om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere leden van Green Business Clubs uit heel Nederland.

Aanmelden
We hopen je te zien tijdens ons jaarlijks event, een inspirerende dag vol ontdekkingen en ontmoetingen! Meld je aan via deze link.

Meer informatie
Wil je meer weten hierover? Neem contact op met Diederik Imfeld via diederik@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief