Laden Evenementen

Kick-off Pilotproject Zero Waste

Op 7 juni vindt de kick-off plaats van het Pilotproject Zero Waste op locatie bij participant Sodexo! Philip Troost van GroenCollect heeft aan de hand van de ambitie Zero Waste Rotterdam Alexander een voorstel opgesteld voor een pilotproject. Dit voorstel is exclusief voor de participanten van Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander en vormt de basis voor het pilotproject Zero Waste Rotterdam Alexander.

De doelstelling van de pilot is als volgt: Participanten van GBC Rotterdam Alexander laten verschillende stromen collectief en waar mogelijk zero emissie inzamelen. Hiermee wordt restafval gereduceerd en worden de stromen hoogwaardig verwerkt. Focus ligt op koffieresidu, swill en sinaasappelschillen via GroenCollect en verpakkingsmaterialen via Afvalfondsverpakkingen en Nedvang.  

De duur van de pilot is een half jaar.

Philip Troost neemt jullie op 7 juni stapsgewijs mee in het gehele proces van collectieve inzameling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de fysieke materialen die worden gebruikt bij deze vorm van inzamelen, de werkwijze, kosten en inzichten. Ook zal Sodexo best practices delen vanuit de bestaande samenwerking met Groen Collect.

En als klap op de vuurpijl sluiten het plenaire programma af met de ondertekening van de intentieverklaring “Rotterdam Alexander gaat voor Zero Waste”. Niet praten maar doen!

Programma 7 juni 2022
15.00 uur        Inloop
15.15 uur        Opening – bestuurslid GBC Rotterdam Alexander
15.20 uur        Introductie Zero Waste door expert Nina van den Berg – GBC NL
15.30 uur        Presentatie Groen Collect / Sodexo
16.15 uur        Ondertekening intentieverklaring “Rotterdam Alexander Zero Waste”
16.30 uur        Napraten en netwerken
17.00 uur        Einde

Aanmelden
Wil je bij de kick-off aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Carola Kalishoek, programmamanager GBC Rotterdam Alexander via carola@greenbusinessclub.nl

Wij hopen jullie op 7 juni te mogen verwelkom op locatie bij Sodexo.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief