Laden Evenementen

Kick-off Green Business Club Rotterdam Alexander

Graag nodigen wij u uit om op 31 oktober aanwezig te zijn bij de Kick- off bijeenkomst van de Green Business Club Rotterdam Alexander. Duurzaam Onderwijs en Kennis participant van de Green Business Club Rotterdam Alexander – Zadkine | Techniek College Rotterdam – zal de bijeenkomst faciliteren. Tijdens deze middag presenteren wij met gepaste trots de eerste concrete duurzaamheidsprojecten en stellen wij het oprichtingsbestuur en de Founding Participants aan u voor.

Daarnaast hebben wij een interessant programma voor u samengesteld dat onder begeleiding van dagvoorzitter Ingrid Adriaanse, bekend van het RTL Z programma Business 010, zal worden gepresenteerd. Spreker en inspirator Maria van der Heijden, die sinds 2016 aan het roer staat van MVO Nederland, gelooft net zoals wij in de impact en veranderkracht van bedrijven waarbij Sustainable Leiderschap een belangrijke rol speelt. Met haar levensmotto ‘stel je doelen groot, dan mis je ze niet’ weet zij menig ondernemer te inspireren.

Verder ontvangen wij prominente gasten en gastsprekers zoals:
• Commissaris van de Koning Jaap Smit (onder voorbehoud)
• Wethouder Economie Barbara Kathmann
• Directeur Green Business Club Nederland Eline Kik

Aansluitend op het inhoudelijke programma bent u van harte welkom op de netwerkborrel om nader kennis te maken met aanwezige participanten, ondernemers en vertegenwoordigers van verschillende organisaties en instanties.

Datum : woensdag 31 oktober 2018
Locatie : Zadkine | Techniek College Rotterdam, Prins Alexanderlaan 55, 3067 GB Rotterdam
Routebeschrijving : Klik hier

Programma
Inloop : 15.30 uur – 16.00 uur
Start programma : 16.00 uur – 18.00 uur
Netwerkborrel : 18.00 uur – 19.00 uur

Dit betreft een besloten bijeenkomst voor participanten van GBC Rotterdam Alexander en genodigden.  Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Neem dat contact op met Carola Kalishoek (carola@greenbusinessclub.nl).

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief