Laden Evenementen

Kennissessie Lichten uit & Veiligheid

Afgelopen december 2022 zijn we de campagne ‘Rotterdam doet het licht uit!’ gestart. Green Business Clubs Rotterdam Centrum en Alexander willen ervoor zorgen dat alle onnodige lichten in kantoren uitgaan tussen 23.30 en 06.00 uur. Van vergaderruimtes tot bedrijfsrestaurants en van entrees tot trappenhuizen. Overal geldt: Het licht kan uit als er niemand is. Dat bespaart energie en kosten. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

In het kader van deze campagne, worden er twee kennissessies georganiseerd.

Op 30 maart 2023 van 11:00 – 12:00 uur gaat de kennissessie over het volgende onderwerp: Hoe krijg je als bedrijf zoveel mogelijk lichten uit in het kantoor ’s nachts en welke rol speelt het thema veiligheid hierin?

Tijdens deze inspirerende kennissessie licht Robeco, participant GBC Rotterdam Centrum, toe hoe zij hun kantoor gezamenlijk met de beheerder en medehuurders zo goed als donker heeft gekregen. Aan bod komt o.a.:

  • Wat kan je als huurder zelf doen om te zorgen voor een donker kantoor?
  • Welke haken en ogen zitten er aan automatische systeeminstellingen?
  • Hoe belangrijk is de samenwerking met de beheerder? Welke vormen van samenwerkingen zijn mogelijk, dan wel noodzakelijk op dit gebied?
  • Welke voorzorgsmaatregelen zijn er omtrent veiligheid getroffen?

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze online kennissessie? Meld je aan via het aanmeldformulier!

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze kennissessie of de campagne Rotterdam doet het licht uit? Neem contact op met Marjon Uyterlinde via marjon@greenbusinessclub.nl.

Interesse in de andere online kennissessie? Op 6 april van 11:00 – 12:00 uur vindt die plaats, met als onderwerp: Meten is weten!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief