Laden Evenementen

Kennissessie Koffie #5 / Zero Waste Koffiebeleving

Achter een kopje koffie zit aardig wat gebruik van materialen die op een gegeven moment in het afval eindigen: koffiedroes, een omzak voor de bonen, een bekertje, de koffiemachine en het meubel waar die op staat. Voor al deze stromen aan afgedankt materiaal zijn er verbeterslagen te maken, en daar wordt al aan gewerkt. Hoe doen we dat in de koffie? Meer info volgt.

Deze kennissessie is onderdeel van een reeks: ‘Van boon tot beker’. Met het einde van de wegwerpbeker in zicht, gaat er veel aandacht naar waar de koffie uitgedronken wordt, maar een kop koffie kan zo veel meer zijn. Met een compleet en duurzaam ingericht koffiecontract kan een organisatie bijdragen aan de levenskwaliteit van de boer, SROI-verplichtingen invullen, stappen maken richting een meer plantaardige catering, een fijne koffiebeleving bieden aan medewerkers met oog voor hun gezondheid én bijdragen aan zero waste doelstellingen. Hoe? Dat komt aan bod tijdens deze reeks inspiratiesessies georganiseerd door Green Business Club in samenwerking met partner MAAS.

Meld je hier aan!

Meer informatie?
Neem contact op met projectmanager Nina van den Berg via nina@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief