Laden Evenementen

Kennissessie Koffie #3 / Melk of plantaardig alternatief?

De havercappu’s zijn voor veel mensen al niet meer weg te denken, voor anderen gaat er niks boven een latte macchiato met melk. Of je nou al een overtuigd aanhanger bent van plantaardige melk of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden, deze kennissessie zal laten zien hoe de voetafdruk van een cappucino omlaag kan. Samen met Marco Woudstra van Oatplus zullen we de trend naar plantaardige alternatieven voor melk bespreken, en gaan we het hebben over de uitdagingen die deze markt met zich meebrengt.

Deze kennissessie is onderdeel van een reeks: ‘Van boon tot beker’. Met het einde van de wegwerpbeker in zicht, gaat er veel aandacht naar waar de koffie uitgedronken wordt, maar een kop koffie kan zo veel meer zijn. Met een compleet en duurzaam ingericht koffiecontract kan een organisatie bijdragen aan de levenskwaliteit van de boer, SROI-verplichtingen invullen, stappen maken richting een meer plantaardige catering, een fijne koffiebeleving bieden aan medewerkers met oog voor hun gezondheid én bijdragen aan zero waste doelstellingen. Hoe? Dat komt aan bod tijdens deze reeks inspiratiesessies georganiseerd door Green Business Club Nederland in samenwerking met partner MAAS.

Meld je hier aan!

De volgende kennissessies:

4) Vitaliteit
Dinsdag 23 januari 15.30 – 16.30

5) Zero Waste Koffiebeleving
Dinsdag 6 februari 15.30 – 16.30

Meer informatie?
Neem contact op met projectmanager Nina van den Berg via nina@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief