Laden Evenementen

Informatiebijeenkomst Smart Energy Hub Rotterdam Alexander

Wat zijn de gevolgen als het stroomnet overbelast is? Als vervolg op de lancering van de Green Deal Smart Energy Hub Rotterdam Alexander organiseren wij op maandag 8 juli van 14.00 uur tot 15.00 uur een belangrijke (informatie)bijeenkomst.

We nodigen daarom alle participanten, gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, investeerders en huurders uit het commercieel zakendistrict Rotterdam Alexander van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze bijeenkomst delen we waardevolle informatie over de ontwikkeling van een innovatief slim lokaal energiesysteem, de Smart Energy Hub. Netcongestie, ofwel de ‘file op het stroomnet’, vormt op termijn ook in ons gebied een dreigende uitdaging die ons ondernemersklimaat kan beïnvloeden.

Samen met de bedrijven uit het gebied onderzoeken we de haalbaarheid van onderlinge energiedeling in de toekomst, om zo meer controle te krijgen over onze eigen energievoorziening. Deze innovatieve oplossing schept ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en biedt op de lange termijn uitstekende kansen om de beschikbaarheid en betaalbaarheid van energie te waarborgen.

Praktische gegevens
Datum: 8 juli 2024
Tijd: 14.00 uur – 15.00 uur (na de bijeenkomst is er nog ruimte om na te praten)
Locatie: CK Capital Partners, Lotus Office Campus, Gebouw E, meetingroom E4, George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten over deze bijeenkomst of je hiervoor aanmelden? Neem contact op met Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief